Invt

  • MG 0.75-3KW SINGLE PHASE

    MG 0,75-3KW FASE TUNGGAL

    Inverters surya séri INVT iMars MG dikembangkeun pikeun padumukan.Leutik dina ukuran, lampu dina beurat, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, sarta pisan ongkos-éféktif.

  • BG 40-70KW THREE PHASE

    BG 40-70KW tilu fase

    Inverter surya on-grid INVT iMars BG40-70kW ngarancang pikeun pangguna komérsial sareng pembangkit listrik taneuh anu disebarkeun.Ieu ngagabungkeun T canggih topology tilu-tingkat tur SVPWM (spasi vektor modulasi lebar pulsa).Cai mibanda kapadetan kakuatan tinggi, desain modular, instalasi basajan tur pamaliharaan, sarta kinerja ongkos tinggi.

  • BN 1-2KW OFF-GRID INVERTER

    BN 1-2KW OFF-GRID INVERTER

    Seri iMars BN photovoltaic fase tunggal off inverter net ngadopsi fungsi catu daya off-line tradisional digabungkeun sareng kontrol generasi tanaga surya, anu nyayogikeun solusi sistem anu fleksibel sareng aman pikeun catu daya anu teu kaganggu pikeun kulawarga sareng industri.

  • BD-MR 3-6KW HYBRID INVERTER

    BD-MR 3-6KW HIBRID INVERTER

    Inverter séri INVT iMars BD nyaéta generasi anyar produk panyimpen photovoltaicenergy dumasar kana ide anu calakan sareng gratis pangropéa, anu ngahijikeun seueur fungsi sapertos ngecas, neundeun énergi, fotovoltaik, sistem manajemén batré BMS sareng saterasna.Éta otomatis tiasa ngaidentipikasi modeu sambungan offgrid / grid sareng nyambung ka grid pinter pikeun ngahontal puncak beban sareng paménta lebak.