tentang Kami

ALife Solar, Nyiptakeun Kahirupan Kualitas Kelas

Saha Kami?ALife Solar mangrupikeun perusahaan fotovoltais komprehensif sareng teknologi tinggi dina aktipitas R&D, produksi sareng penjualan produk surya. Salah sahiji panaratas terkemuka panel surya, inverter surya, pengontrol surya, sistem pompa surya, lampu jalan surya, panilitian & pamekaran, produksi & penjualan di Cina.

PRODUK

PISANAN

PRODUK KARAKTERISTIK

  • 525-545W P-TYPE 72 SATU SIFAT BIFACIAL MODUL DENGAN KACA DUAL

    ISO9001: 2015: Sistem Manajemen Mutu
    ISO14001: 2015: Sistem Manajemén Lingkungan
    ISO45001: 2018: Sistem manajemén kasihatan sareng kasalametan pagawéan
    contact-us
  • BG 40-70KW TIGA Fase

    INVT iMars BG40-70kW in-grid inverter surya ngararancang pikeun pangguna komérsial sareng distribusi pembangkit listrik darat. Ieu ngagabungkeun T topology tingkat tilu tingkat anu maju sareng SVPWM (modulasi lebar pulsa vektor ruang angkasa). Éta ngagaduhan kapadetan daya tinggi, desain modular, instalasi sederhana sareng perawatan, sareng kinerja mahal.
    contact-us
  • Panel Surya

    Katalog Produk

    390-410W 66TR P-tipe modul Monofacial
    435-455W P-Type 72 Half Cell Module
    440-460W P-Type 60 Half Cell Monofacial Module
    460-480 78TR P-tipe Monofacial Module
    ...
    cell_img anm
  • Batré Panyimpenan Énergi Surya

    Katalog Produk

    6-CNJ-70 GEL BATTER
    6-CNJ-100GEL BATTE
    6-CNJ-120GEL BATTERR
    6-CNJ-200GEL BATTER
    ...
    cell_img anm
  • Inverter Surya

    Katalog Produk

    Inverters Rooftop Komérsial
    Inverter Panyimpenan Pareum-Grid
    Inverters padumukan
    Inverter Panyimpenan Padumukan
    ...
    cell_img anm