Saé Urang

  • XS SERIES

    séri XS

    0,7-3KW |Fase Tunggal |1 MPPT

    Modél XS énggal ti GoodWe mangrupikeun inverter surya padumukan ultra-leutik anu dirarancang khusus pikeun nyayogikeun kanyamanan sareng operasi sepi ogé efisiensi anu luhur pikeun rumah tangga.

  • SDT G2 SERIES

    SDT G2 séri

    4-15KW |Tilu Fase |2 MPPT

    Séri inverter SDT G2 ti GoodWe mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna dina séktor padumukan & komérsial kusabab kakuatan téknisna, anu ngajantenkeun éta salah sahiji inverter anu paling produktif di pasar.

  • DNS SERIES

    séri DNS

    3-6KW |Fase Tunggal |2 MPPT |Tigo Integrated (opsional)

    Séri DNS GoodWe mangrupikeun inverter on-grid fase tunggal kalayan ukuran kompak anu saé, parangkat lunak sareng téknologi hardware anu komprehensif.Dijieun pikeun daya tahan sareng umur panjang dina standar industri modéren, séri DNS nawiskeun efisiensi anu luhur sareng fungsionalitas anu unggul di kelas, waterproofing IP65 sareng waterproofing sareng desain anu kirang kipas sareng sora anu rendah.