SPF 3500-5000 ES

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Shenzhen, Cina

Ngaran Brand: Growatt

Jumlah modél: SPF 5000 ES

Tegangan Input: 120VDC ~ 430VDC

Tegangan kaluaran: 230 VAC

Kaluaran Ayeuna: 80A

Frékuénsi Kaluaran: 50Hz/60Hz

Tipe Kaluaran: Tunggal

Ukuran: 330 * 485 * 135mm

Tipe: DC/AC Inverter


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Tempat Asal: Shenzhen, Cina
Ngaran Brand: Growatt
Jumlah modél: SPF 5000 ES
Tegangan Input: 120VDC ~ 430VDC
Tegangan kaluaran: 230 VAC
Kaluaran Ayeuna: 80A
Frékuénsi Kaluaran: 50Hz/60Hz
Tipe Kaluaran: Tunggal
Ukuran: 330 * 485 * 135mm
Tipe: DC/AC Inverter
Efisiensi Inverter: 93%
Sertipikat: TUV ETL CE

Garansi: 5 taun
Beurat: 12Kgs
Aplikasi: Pareum Grid Solar Power System Imah
Kamampuh Paralel: Leres, maksimal 6 unit
Jinis batré: Batré Litium/Lead-acid
Tegangan batré: 48VDC
Kalembaban relatif: 5% nepi ka 95% Kalembaban Relatif (Non-condensing)
Luhurna: <2000m
Tingkat panyalindungan: IP20
Suhu Operasi: 0°C - 55°C
Suhu Panyimpenan:-15°C - 60°C
Waktos mindahkeun: 10ms has, 20ms Max

Panjelasan Produk

SPF3500

Saha Urang

ALife Solar mangrupikeun perusahaan photovoltaic anu komprehensif sareng téknologi tinggi anu kalibet dina R&D, produksi sareng penjualan produk surya.Salaku salah sahiji panaratas ngarah tina panel surya, inverter surya, controller surya, sistem ngompa surya, lampu jalan surya, panalungtikan & pamekaran, produksi & jualan di china, ALife Solar distributes produk solar sarta ngajual solusi na jasa ka utilitas internasional diversified, base customer komérsial sarta padumukan di Cina, Amérika Serikat, Jepang, Asia Tenggara, Jerman, Chili, Afrika Kidul, India, Mexico, Brazil, Uni Émirat Arab, Italia, Spanyol, Perancis, Bélgia, jeung nagara jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami nganggap 'Limited Service Unlimited Heart' salaku prinsip kami sareng ngalayanan para nasabah kalayan sepenuh hati.Urang husus dina jualan kualitas luhur sistem tatasurya sarta modul PV, kaasup layanan ngaropéa, Kami dina posisi alus tina bisnis perdagangan surya global, miharep pikeun ngadegkeun bisnis sareng anjeun lajeng urang bisa ngawujudkeun hasil win-win.

Kaunggulan produk

1· Integrated MPPT muatan controller.
2 · Equalization ngecas fungsi.
3· Gawe sareng batré atanapi tanpa batré.
4· tegangan input PV maksimum nepi ka 450VDC.
5· grid Configurable atawa prioritas input surya.
6· Pilihan ngawaskeun jarak jauh WIFI / GPRS.
7 · Rojongan operasi paralel pikeun ékspansi kapasitas nepi ka 30kW.
8· PV jeung Grid kakuatan beban babarengan lamun énergi PV teu cukup.
9· Flexibly ngajadwalkeun Inverter ngecas na discharging waktos.

Parameter Téknis

Lembar data

SPF 3500 ES

SPF 5000 ES

Tegangan batré

48VDC

Jenis Batré

Litium / Timah-asam

OUTPUT INVERTER
Efisiensi MPPT

3500VA / 3500W

5000VA / 5000W

Kamampuh Paralel

Leres, maksimal 6 unit

Regulasi tegangan AC
(Mode Batré)

230VAC ± 5% @ 50/60Hz

Surge Power

7000VA

10000VA

Efisiensi (Puncak)

93,00%

Gelombang

Gelombang sinus murni

Waktu Mindahkeun

10ms has, 20ms Max

carjer surya
Muatan Ayeuna

4500W

6000W

Tegangan Input AC

230VAC

Rentang tegangan dipilih

170-280 VAC (Pikeun Komputer Pribadi) ;90-280 VAC (Pikeun Parabot Rumah Tangga)

Rentang Frékuénsi

50Hz/60Hz (Auto sensing)

FISIK
Gelar panyalindungan

IP20

Ukuran (W/H/D)

330/485/135mm

330/485/135mm

Beurat bersih

11,5 kg

12 kg

LINGKUNGAN OPERASI
Kalembaban

5% nepi ka 95% Kalembaban Relatif (Non-condensing)

Luhurna

<2000m

Suhu Operasi

0°C - 55°C

Suhu Panyimpenan

-15°C - 60°C

Bungkusan & Pangiriman

Kamampuhan suplai: 10000 Set / Sets per Minggu Growatt off inverter surya
Rincian bungkusan: dina karton sareng palet, pakét internasional standar
Palabuhan: Shanghai / Shengzhen

Waktos prosés:

Kuantitas (Sét) 1-10 11-50 > 50
Wétan.Waktos (dinten) 7 15 Pikeun dirundingkeun

Taros Kami

ALlife Solar Téhnologi Co., Ltd.
Telepon/Whatsapp/Wechat: +86 13023538686
Surélék: gavin@alifesolar.com
Gedong 36, Hongqiao Xinyuan, Kacamatan Chongchuan, Kota Nantong, Cina
www.alifesolar.com

logo5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami