séri XS

Katerangan pondok:

0,7-3KW |Fase Tunggal |1 MPPT

Modél XS énggal ti GoodWe mangrupikeun inverter surya padumukan ultra-leutik anu dirarancang khusus pikeun nyayogikeun kanyamanan sareng operasi sepi ogé efisiensi anu luhur pikeun rumah tangga.


Rincian produk

Tag produk

Bagan Struktur Produk

1

Panjelasan Produk

50% DCINPUT OVERSIZING
10% ACOUTPUT kaleuleuwihan
Generasi ka-2 séri GoodWe SDT diturunkeun langkung ti 50%.Nanging, kompatibel sareng modul bifacial, kompeténsi panerusna satengah ukuran ieu ningkat sacara signifikan.Kalawan 50% input DC oversizing, 10% kaluaran AC kamampuhan overloading, éta drive inverter anjeun ka kapasitas pinuh ku nambahkeun reflections tambahan ti backside of panels bifacial, pikeun ngaronjatkeun kaluaran kakuatan anjeun dina low solar.

Diwangun-di anti-malik ayeuna

Di wewengkon mana tanaga surya teu diwenangkeun pikeun reverberated kana grid nu, installers bisa kalayan gampang nyetel wates ékspor ngaliwatan aplikasi GoodWe kalawan basajan-klik, sakumaha SDT G2 geus terpadu a diwangun-di fungsi anti-malik ayeuna kana inverter nu.

ARC-FAULT CIRCUIT INTERRUPTER

Kasalametan Kahiji!Kalayan AFCI, inverter tiasa ngadeteksi kagagalan lepat busur, ngirim alarm ngalangkungan sistem ngawaskeun sareng ngiringan sirkuit sakaligus.GoodWe henteu ngan ukur nganteurkeun efisiensi, reliabilitas, tapi ogé kaamanan.

Data Téknis

Data Téknis GW700-XS GW1000-XS GW1500-XS GW2000-XS GW2500-XS GW3000-XS GW2500N-XS GW3000N-XS
PV String Data Input  
Max.Tegangan Input DC (V) 500 500 500 500 500 500 600 600
Rentang MPPT (V) 40~450 40~450 50~450 50~450 50~450 50~450 50~550 50~550
Tegangan ngamimitian (V) 40 40 50 50 50 50 50 50
Tegangan Input Nominal (V) 360 360 360 360 360 360 360 360
Max.Input Ayeuna per MPPT (A) 12.5 12.5 12.5 12.5 12.5 12.5 13 13
Max.Arus pondok per MPPT (A) 15.6 15.6 15.6 15.6 15.6 15.6 16.3 16.3
No tina MPP Trackers 1 1 1 1 1 1 1 1
Jumlah String Input per MPPT 1 1 1 1 1 1 1 1

 

Data Kaluaran AC
Daya Kaluaran Nominal (W) 700 1000 1500 2000 2500 3000 2500 3000
Max.Daya Semu AC (VA) 800 1100 1650 2200 2750 3300 2750 3300
Max.Daya Semu Kaluaran (VA) 800*1 1100*1 1650*1 2200*1 2750*1 3300*1 2750*1 3300*1
Tegangan Kaluaran Nominal (V) 230 230 230 230 230 230 220/230 220/230
Frékuénsi Grid AC Nominal (Hz) 50/60 50/60 50/60 50/60 50/60 50/60 50/60 50/60
Max.Arus kaluaran (A) 3.5 4.8 7.2 9.6 12 14.3 12 14.3
Faktor Daya Kaluaran ~ 1 (Saluyukeun tina 0.8 ngarah ka 0.8 katinggaleun)
Max.Total distorsi harmonik <3% <3% <3% <3% <3% <3% <3% <3%
Efisiensi      
Max.Efisiensi 97,20% 97,20% 97,30% 97,50% 97,60% 97,60% 97,60% 97,60%
Éfisiensi Éropa 96,00% 96,40% 96,60% 97,00% 97,20% 97,20% 97,20% 97,20%
Panyalindungan
DC Insulasi Résistansi Deteksi terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
Unit pangimeutan ayeuna residual terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
Protection Anti pulo terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
AC Overcurrent Protection terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
Perlindungan Sirkuit Pondok AC terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
AC Overvoltage Protection terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
Pindah DC terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu terpadu
DC surge Arrester Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III (Tipe II Opsional)
AC surge Arrester Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III Tipe III
DC Arc Sesar Circuit Interrupter NA NA NA NA NA NA NA NA

 

Data Umum
Rentang Suhu Operasi (°C)

-25~60

-25~60

-25~60

-25~60

-25~60

-25~60

-25~60

-25~60

Kalembaban rélatif

0~100%

0~100%

0~100%

0~100%

0~100%

0~100%

0~100%

0~100%

Luhur Operasi (m)

≤4000

≤4000

≤4000

≤4000

≤4000

≤4000

≤4000

≤4000

Métode Cooling

Konveksi Alami

tampilan

LCD & LED

LCD & LED

LCD & LED

LCD & LED

LCD & LED

LCD & LED

LCD & LED (Bluetooth + APLIKASI)

Komunikasi

WiFi atawa LAN atawa RS485

RS485 atanapi WiFi

RS486 atanapi WiFi

Beurat (Kg)

5.8

5.8

5.8

5.8

5.8

5.8

5.8

5.8

Ukuran (Lebar * Jangkungna * Jerona mm)

295*230*113

295*230*113

295*230*113

295*230*113

295*230*113

295*230*113

295*230*113

295*230*113

Peunteun Protection Ingress

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

Topologi

Transformerless

Transformerless

Transformerless

Transformerless

Transformerless

Transformerless

Transformerless

Transformerless

Konsumsi Daya Peuting (W)

<1

<1

<1

<1

<1

<1

<1

<1

Peunteun Protection Ingress

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

IP65

Panyambung DC

MC4 (2,5 ~ 4mm²)

Panyambung AC

konektor nyolok tur muter


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk