Tentang Kami

ALife Solar, Nyiptakeun Kahirupan Kualitas Kelas

Profil Perusahaan

ALife Solar mangrupikeun perusahaan fotovoltais komprehensif sareng teknologi tinggi dina aktipitas R&D, produksi sareng penjualan produk surya. Salah sahiji panaratas terkemuka panel surya, inverter surya, pengendali surya, sistem pompa surya, lampu jalan surya, panilitian & pamekaran, produksi & penjualan di Cina.

1

Jasa Perusahaan

ALife Solar ngadistribusikaeun produk surya na sareng ngajual solusi sareng jasa na pikeun fasilitas internasional anu beragam, basis pelanggan komérsial sareng padumukan di Cina, Amérika Serikat, Jepang, Asia Tenggara, Jérman, Chili, Afrika Kidul, India, Méksiko, Brasil, Amérika Serikat Émirat Arab, Italia, Spanyol, Perancis, Bélgia, sareng nagara sareng daérah sanés. Perusahaan kami nganggap 'Limited Service Unlimited Heart' salaku prinsip urang sareng ngalayanan palanggan sapinuh haté. Kami ngahususkeun kana penjualan kualitas luhur sistem surya sareng modul PV, kalebet jasa khusus, Kami dina posisi anu hadé tina bisnis perdagangan surya global, ngaharepkeun ngadegkeun bisnis sareng anjeun maka kami tiasa ngawujudkeun hasil win-win. 

22

Budaya Perusahaan

Nilai inti: integritas, inovasi, tanggung jawab, kerjasama.

Misi: Optimalkeun portopolio énergi sareng tanggel waler pikeun ngaktipkeun masa depan anu berkelanjutan.

Visi: Nyayogikeun solusi hiji-eureun pikeun énergi bersih.

ORUP43tXTumhlkfP8U9FZg