Naha Pilih Kami

1. ALife Solar nyayogikeun panel surya, inverter, sistem tatasurya, sistem lampu jalan surya, sistem pompa cai surya, sareng sajabana Tiasa nyayogikeun palanggan sareng solusi anu saendegna.

2. Produk gaduh sertifikasi sapertos ISO9001, TUV, JET, CQCand CE

图片1

3. Sareng garansi pabrikan 12 taun (garansi kinerja linier 25 atanapi 30 taun) pikeun panel surya sareng garansi pabrikan 5 taun pikeun inverters surya, anu sadayana seueur dianggo di langkung ti 60 nagara sareng daérah.

4. Kami gaduh kualifikasi kontrak pikeun pamasangan alat mékanis sareng listrik. Dilengkepan pikeun ngerjakeun proyek Téknik, Pengadaan sareng Konstruksi (EPC) pikeun sistem pembangkit listrik fotovoltais, nyayogikeun:
1). Konsultasi proyék
2). Panilitian situs
3). Desain sistem
4). Pangwangunan skéma
5). Produksi sareng transportasi
6). Pangwangunan sareng pamasangan
7). Manajemén sambungan grid
8). Operasi stasiun pangropéa sareng pangropéa
Kalayan langkung ti 800+ MW kaparigelan proyék, ALife Solar nyayogikeun sistem pembangkit listrik kakuatan-voltais anu épisién, aman sareng awét kalayan kapuasan palanggan sacara global sareng daék damel sareng anjeun pikeun menerkeun kahirupan ku cahaya panonpoé sareng nyiptakeun masa depan anu langkung héjo, langkung séhat sareng langkung hadé!

DVhVowr5TRmFdKeYlZamqA
_iGZyPHUSk2Xe2TxsuWhEg