Aplikasi Solar

  • 80W Outdoor Low Price Led 80W All In One Solar Street Light

    80W Outdoor Harga Murah Diterangkeun 80W Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya

    Rincian Gancang Tempat Asal: Ngaran Brand Cina: Aplikasi ALife: Suhu Warna ROAD (CCT): 6000K (Siaga Daylight) Peunteun IP: Sudut Beam IP65 (°): 270 CRI (Ra>): 70 Efisiensi Luminous (lm / w) ): 150 Lampu Flux Luminous (lm): 1650 Garansi (Taun): 5 Suhu Gawé (℃): -30 - 70 Warna Rendering Index (Ra): 70 Power Supply: Solar Sumber Lampu: LED Rojongan Dimmer: Sumuhun Warna: Bodas Palayanan solusi pencahayaan: Jangka Umur Instalasi Proyék (h...
  • SMART INTEGRATED SOLAR STREET LIGHT

    SMART INTEGRATED SOLAR LAMPU JALAN

    Daya LED: 20W~60W

    Jangkungna kutub: 5m~9m

    Éfisiensi Luminous: > 130 lm/w

    Skenario aplikasi: Jalan Kota, Jalan, Jalan Raya, Daérah Umum, Distrik komérsial, Tempat Parkir, Taman, Kampus.

  • All in one led solar garden light with motion sensor

    Sadayana dina hiji lampu taman surya anu dipimpin kalayan sensor gerak

    Ngajual Unit: item Tunggal

    Ukuran pakét tunggal: 70X55X48 cm

    Beurat kotor tunggal: 16.000 kg

    Tipe Paket: Bungkusan Standar atanapi numutkeun sarat palanggan

  • High quality LED waterproof solar lawn light outdoor solar garden light

    kualitas luhur LED waterproof lampu padang rumput hejo surya outdoor lampu taman surya

    Rincian Gancang Tempat Asal: Cina Aplikasi: Peunteun IP padumukan: Jumlah modél IP65: 96004 Suhu Warna (CCT): 3500K (Bodas Haneut) Bahan Awak Lampu: PC + Polysilicon, diffuser PC, Matt hideung finish Beam Angle (°): 360 Efisiensi Luminous Lampu (lm/w): 100 Flux Luminous Lampu (lm): 80 Garansi (Taun): 3-Taun Gawé Hirupna (Jam): 50000 Suhu Gawé (℃): -20 – 60 Warna Rendering Index (Ra): 80 Catu Daya: Sumber Cahaya Surya: PRODUK LED...
  • IP65 waterproof 30W round LED solar street light solar lawn light solar sensor garden light

    IP65 waterproof 30W buleud LED lampu jalan surya lampu padang rumput hejo surya lampu taman sensor surya

    1. Sadayana dina hiji taman Solar & lampu jalan, produk patén penemuan Anyar.
    2. Ti 5W ka 120W
    3. Desain integrasi, nempatkeun panel surya, lampu Led, batré jeung cotroller sadayana dina kotak, tanpa kabel nanaon.
    4. Naon kudu maneh mun anjeun nampi éta nempatkeun aranjeunna dina kutub atawa témbok, gampang pikeun kapal, install jeung mertahankeun.

  • New Style High power integrated led solar street light 20w 30w 40w 60W 100W 200W outdoor lamp

    Gaya Anyar Daya Tinggi terpadu dipimpin lampu jalan surya 20w 30w 40w 60W 100W 200W lampu luar

    Rincian Gancang Tempat Asal: Cina Aplikasi: ROAD IP Rating: IP66 Jumlah Modél: FX-03 Warna Suhu (CCT): 6000K (Daylight Siaga) Input Tegangan (V): DC 12V Lampu Efisiensi Luminous (lm / w): 160lm / w Lampu Luminous Flux(lm): 4000 Lampu Luminous Flux(lm): 80 Garansi (Taun): 3-Taun Gawé Hirupna (Jam): 50000 Suhu Gawé(℃): -20 – 60 Warna Rendering Index (Ra): 70 Pasokan Daya: Sumber Cahaya Surya: Katerangan Produk LED Katerangan pikeun ...
  • HIGH QUALITY SOLAR LED STREET LIGHT

    KUALITAS SURYA LED lampu jalan

    Daya LED: 20W-60W

    Jangkungna kutub: 5m~9m

    Éfisiensi Luminous: > 130 lm/w

    Skenario aplikasi: Jalan Kota, Jalan, Jalan Raya, Daérah Umum, Distrik komérsial, Tempat Parkir, Taman, Kampus.

  • GOLF SOLAR GARDEN LIGHTING

    Golf taman surya cahayana

    Lampu taman surya golf nganggo gaya elegan sareng desain integrasi modular.

    Tim desain industri profésional ngajadikeun panels surya, sumber lampu, Controllers, accu terpadu;Kalayan Philips Lumileds, chip sumber cahaya, kaluaran cahaya, efisiensi bercahaya, sareng umur jasa minuhan standar internasional.

  • COMPACT SOLAR GARDEN LIGHTING

    CAHAYA TAMAN SOLAR COMPACT

    Lampu taman surya kompak nyaéta kalayan gaya elegan sareng desain integrasi modular anu langkung gampang pikeun instalasi sareng jasa.

    Kompak didamel tina modular LED efisien tinggi, perumahan lampu tahan cai, umur panjang batré litium, sareng pangendali muatan surya anu cerdas.

  • SURFACE SOLAR PUMPS

    Pompa surya permukaan

    Dipaké pikeun ngaronjatkeun tekanan cai.Ngidinan cai diangkut ka rentang anu langkung luhur sareng langkung ageung.Gawe sareng tanaga surya, éta mangrupikeun metode suplai cai anu paling pikaresepeun di daérah anu beunghar panonpoé di dunya, khususna di daérah terpencil anu kakurangan listrik.

  • SUBMERSIBLE SOLAR PUMPS

    SUBMERSIBLE SOLAR pompa

    Pompa solar submersible ngagunakeun tanaga surya pikeun ngompa jeung ngangkut cai.Ieu mangrupakeun pompa nu immersed dina cai.Éta mangrupikeun metode suplai cai anu paling pikaresepeun di daérah anu beunghar panonpoé di dunya ayeuna, khususna di daérah terpencil anu kakurangan listrik.Ieu utamana dipaké pikeun suplai cai domestik, irigasi tatanén, watering taman jeung saterusna.

  • SOLAR POOL PUMPS

    POMPA kolam renang surya

    Pompa kolam renang surya ngagunakeun tanaga surya pikeun ngajalankeun pompa kolam renang.Hal ieu dipikacinta ku Australia jeung wewengkon Sunny séjén, utamana di wewengkon terpencil nu kakurangan listrik.Utamana dianggo dina sistem sirkulasi cai kolam renang sareng fasilitas hiburan cai.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2