POMPA kolam renang surya

Katerangan pondok:

Pompa kolam renang surya ngagunakeun tanaga surya pikeun ngajalankeun pompa kolam renang.Hal ieu dipikacinta ku Australia jeung wewengkon Sunny séjén, utamana di wewengkon terpencil nu kakurangan listrik.Utamana dianggo dina sistem sirkulasi cai kolam renang sareng fasilitas hiburan cai.


Rincian produk

Tag produk

Pompa Kauntungannana

Intlet / Outlet: Plastik bertulang

Awak pompa: Die cast Aluminium

Impeller: Plastik bertulang

Motor pompa: Magnet permanén DC brushless

Screw: 316 stainless steel

Controller: 32bit MCU / FOC / Gelombang Sinus Ayeuna / MPPT

Controller Shell: Die-cast Aluminium (IP65)

2

DC Pompa Controller Kauntungannana

1. kelas waterproof: IP65
2. Rentang VOC:
24V / 36V controller: 18V-50V
48V controller: 30V-96V
72V controller: 50V-150V
96V controller: 60V-180V
110V controller: 60V-180V
3. hawa ambient: -15 ℃ ~ 60 ℃
4. Maks.input ayeuna: 15A
5. fungsi MPPT, laju powerutilization surya leuwih luhur.
6. Fungsi ngecas otomatis:
Ngajamin pompa normalna jalan, Samentara éta ngeusi batre;Sareng nalika teu aya cahaya panonpoe, batréna tiasa ngajantenkeun pompa terus jalan.
7. LED mintonkeun kakuatan, tegangan, ayeuna, speed jsb kaayaan gawé.
8. Frékuénsi fungsi konversi:
Éta otomatis tiasa dijalankeun kalayan konvérsi frékuénsi dumasar kana tanaga surya sareng pangguna ogé tiasa ngarobih laju pompa sacara manual.
9. Otomatis ngamimitian sareng ngeureunkeun damel.
10. Cai buktina jeung bocor-bukti: Pangaruh segel ganda.
11. mimiti lemes: Taya dorongan ayeuna, ngajaga motor pompa.
12. tegangan tinggi / tegangan Low / Leuwih-ayeuna / panyalindungan suhu luhur.

3

AC / DC switching otomatis controller Kauntungannana

Kelas waterproof: IP65
rentang VOC: DC 80-420V;AC 85-280V
Suhu ambient: -15 ℃ ~ 60 ℃
Max.input ayeuna: 17A
Éta otomatis tiasa ngalih antara kakuatan AC sareng DC tanpa operasi manual.
fungsi MPPT, laju utilization tanaga surya leuwih luhur.
LED mintonkeun kakuatan, tegangan, ayeuna, speed jsb kaayaan gawé.
Frékuénsi fungsi konversi: Ieu otomatis bisa ngajalankeun kalawan konversi frékuénsi nurutkeun
tanaga surya sareng pangguna ogé tiasa ngarobih laju pompa sacara manual.
Otomatis ngamimitian sareng ngeureunkeun damel.
Waterproof sareng bocor-bukti: Pangaruh segel ganda.
Mimiti lemes: Henteu aya dorongan ayeuna, ngajaga motor pompa.
tegangan tinggi / tegangan Low / Leuwih-ayeuna / panyalindungan suhu luhur.

4

Aplikasi

2

Loba Mangpaat

Pikeun sirkulasi cai dina sistem filtration kolam renang

Sirkulasi cai pikeun sistem filtration kolam renang Play cai


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami