Pompa surya

  • SURFACE SOLAR PUMPS

    Pompa surya permukaan

    Dipaké pikeun ngaronjatkeun tekanan cai.Ngidinan cai diangkut ka rentang anu langkung luhur sareng langkung ageung.Gawe sareng tanaga surya, éta mangrupikeun metode suplai cai anu paling pikaresepeun di daérah anu beunghar panonpoé di dunya, khususna di daérah terpencil anu kakurangan listrik.

  • SUBMERSIBLE SOLAR PUMPS

    SUBMERSIBLE SOLAR pompa

    Pompa solar submersible ngagunakeun tanaga surya pikeun ngompa jeung ngangkut cai.Ieu mangrupakeun pompa nu immersed dina cai.Éta mangrupikeun metode suplai cai anu paling pikaresepeun di daérah anu beunghar panonpoé di dunya ayeuna, khususna di daérah terpencil anu kakurangan listrik.Ieu utamana dipaké pikeun suplai cai domestik, irigasi tatanén, watering taman jeung saterusna.

  • SOLAR POOL PUMPS

    POMPA kolam renang surya

    Pompa kolam renang surya ngagunakeun tanaga surya pikeun ngajalankeun pompa kolam renang.Hal ieu dipikacinta ku Australia jeung wewengkon Sunny séjén, utamana di wewengkon terpencil nu kakurangan listrik.Utamana dianggo dina sistem sirkulasi cai kolam renang sareng fasilitas hiburan cai.

  • DEEP WELL PUMPS

    Pompa sumur jero

    Ieu mangrupikeun pompa anu dicelupkeun dina sumur cai taneuh pikeun ngompa sareng nganteurkeun cai.Hal ieu loba dipaké dina suplai cai domestik, irigasi lahan pertanian jeung drainase, usaha industri jeung pertambangan, suplai cai urban jeung drainase.

  • 30M BRUSHLESS DC SOLAR PUMP WITH PLASTIC IMPELLER WATER PORTABLE

    30M BRUSHLESS DC POMPA SOLAR sareng PLASTIK IMPELLER CAI PORTABLE

    Ngaran Brand: Qingeal pompa

    Jumlah modél: 4FLP4.0-35-48-400

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Aplikasi: Nginum perlakuan cai, Irigasi jeung Tatanén, Machining

    Daya kuda: 0,5 kakuatan kuda

    Tekanan: tekanan tinggi, tekanan tinggi

  • 4INCH PUMP DIAMETER HIGH FLOW SOLAR PUMPS DC DEEP WELL WATER PUMP

    4INCI pompa diaméterna aliran tinggi pompa solar DC pompa cai sumur jero

    Ngaran Brand: Qingeal pompa

    Jumlah modél: 4FLD3.4-96-72-1100

    Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

    Aplikasi: irragation

    Daya kuda: 1100W

    tegangan: 72v, 72v