Saha Kami

Saha Kami?

ALife Solar mangrupikeun perusahaan fotovoltais komprehensif sareng teknologi tinggi dina aktipitas R&D, produksi sareng penjualan produk surya. Salaku salah sahiji panaratas terkemuka panel surya, inverter surya, pengendali surya, sistem pompa surya, lampu jalan surya, panilitian & pamekaran, produksi & penjualan di Cina, ALife Solar ngadistribusikaeun produk surya sareng ngajual solusi sareng jasa na pikeun utilitas internasional anu beragam, basis konsumén komérsial sareng padumukan di Cina, Amérika Serikat, Jepang, Asia Tenggara, Jérman, Chili, Afrika Kidul, India, Méksiko, Brasil, Uni Émirat Arab, Italia, Spanyol, Perancis, Bélgia, sareng nagara-nagara sareng daérah-daérah sanés. Perusahaan kami nganggap 'Limited Service Unlimited Heart' salaku prinsip urang sareng ngalayanan palanggan sapinuh haté. Kami ngahususkeun kana penjualan kualitas luhur sistem surya sareng modul PV, kalebet jasa khusus, Kami dina posisi anu hadé tina bisnis perdagangan surya global, ngaharepkeun ngadegkeun bisnis sareng anjeun maka kami tiasa ngawujudkeun hasil win-win.

2

Hoyong damel sareng urang?