FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Hal-hal naon anu kedah dielakkan nalika ngagaleuh sistem PV surya?

Ieu mangrupikeun hal-hal anu kedah dihindari nalika ngagaleuh sistem PV surya anu tiasa ngarusak fungsionalitas sistem:
· Prinsip desain salah.
· Lini produk inferior anu dianggo.
· Prakték pamasangan lepat.
· Henteu patuh kana masalah kaamanan

2. Naon panduan pikeun klaim garansi di Cina atanapi Internasional?

Garansi éta tiasa diklaim ku dukungan pelanggan pikeun mérek khusus di nagara klien.
Bisi, teu aya dukungan pelanggan anu sayogi di nagara anjeun, klien tiasa ngintunkeun deui ka kami sareng garansi éta bakal diklaim di Cina. Punten perhatoskeun yén klien kedah nanggung biaya ngirim sareng nampi produk deui dina hal ieu.

3. Prosedur pamayaran (TT, LC atanapi metode anu sanés anu sayogi)

Negotiable, gumantung kana urutan pelanggan.

4. Inpo logistik (FOB Cina)

Palabuhan utama salaku Shanghai / Ningbo / Xiamen / Shenzhen.

5. Kumaha cara kuring mariksa naha komponén anu ditawarkeun ka kuring kualitasna paling saé?

Produk kami gaduh sertifikasi sapertos TUV, CAS, CQC, JET sareng CE kontrol kualitas, sertifikasi anu aya hubunganana tiasa disayogikeun pamundut.

6. Naon ari asal usul produk ALife? Naha anjeun padagang produk tertentu?

ALife mastikeun sadaya produk anu tiasa dipasarkeun ti pabrik mérek aslina sareng ngadukung jaminan garansi deui. ALife mangrupikeun distributor anu sah ogé nyatujuan sertifikasi ka konsumén.

7. Naha urang tiasa nampi Sampel?

Negotiable, gumantung kana urutan pelanggan.

Hoyong damel sareng urang?