Budaya Perusahaan

Nilai Inti

2

Jujur
Perusahaan sok taat kana prinsip jalma-berorientasi, operasi jujur, kualitas munggaran, sareng kapuasan pelanggan.
Kauntungannana persaingan perusahaan kami nyaéta sumanget sapertos kitu, urang nyandak unggal léngkah kalayan sikap tegep.

Inovasi
Inovasi mangrupikeun inti tina budaya tim kami.
Inovasi mawa kamekaran, mawa kakuatan,
Sadayana asalna tina inovasi.
Karyawan urang ngabarukeun dina konsép, mékanisme, téknologi sareng manajemén.
Perusahaan urang salawasna aktip pikeun adaptasi sareng parobahan stratégi sareng lingkungan sareng nyiapkeun kasempetan anu muncul.

Tanggung jawab
Tanggung jawab masihan katekunan.
Tim kami ngagaduhan rasa tanggung jawab anu kuat sareng misi ka palanggan sareng masarakat.
Kakuatan tanggung jawab ieu henteu katingali, tapi éta tiasa karaos.
Mangrupikeun kakuatan panggerak pikeun pangembangan perusahaan urang.

Gawé babarengan
Kerjasama mangrupikeun sumber pamekaran, sareng nyiptakeun kaayaan win-win babarengan dianggap salaku tujuan penting pikeun ngembangkeun perusahaan. Ngalangkungan kerjasama anu épéktip dina iman anu saé, kami ngusahakeun ngahijikeun sumberdaya sareng silih lengkepan supados profesional tiasa masihan pinuh kaahlianana.

Misi

Illustration of business mission

Optimalkeun portopolio énergi sareng tanggel waler pikeun ngaktipkeun masa depan anu berkelanjutan.

 Visi

arrow-pointing-forward_1134-400

Nyayogikeun solusi hiji-eureun pikeun énergi bersih.

Hoyong damel sareng urang?