30M BRUSHLESS DC POMPA SOLAR sareng PLASTIK IMPELLER CAI PORTABLE

Katerangan pondok:

Ngaran Brand: Qingeal pompa

Jumlah modél: 4FLP4.0-35-48-400

Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)

Aplikasi: Nginum perlakuan cai, Irigasi jeung Tatanén, Machining

Daya kuda: 0,5 kakuatan kuda

Tekanan: tekanan tinggi, tekanan tinggi


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Ngaran Brand: Qingeal pompa
Jumlah modél: 4FLP4.0-35-48-400
Tempat Asal: Zhejiang, Cina (Daratan)
Aplikasi: Nginum perlakuan cai, Irigasi jeung Tatanén, Machining
Daya kuda: 0,5 kakuatan kuda
Tekanan: tekanan tinggi, tekanan tinggi
Struktur: Pompa Multistage
Panjang kabel: 3M
Ukuran outlet: 1.25 inci

tegangan: 48V, DC 48V
kakuatan: 400W, 400w / 0.5horse kakuatan
Sertifikasi: ieu
Bahan: Stainless Steel
Garansi: 2 Taun
Ngalir: 4 m3 / h
Kepala: 35 m
Outlet diaméterna: 1.25 inci
Pompa diaméterna: 4 inci

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit: item Tunggal

Ukuran pakét tunggal: 60X35X20 cm

Beurat kotor tunggal: 14.000 kg

Jenis Paket: kotak triplek

Gambar produk

3

Bubuka produk

4
5

Pedaran pompa

7
6

Parameter produk

4
5
6
7

Keunggulan Produk

10
11

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami