Pabrik suplai langsung kapasitas tinggi 12v 200ah agm gél batré surya

Katerangan pondok:

Aplikasi: Perkakas Rumah Tangga, Sistem Daya Listrik, Sistem Panyimpenan Énergi Surya, Pasokan Daya Teu Ngaganggu, Batré

Ukuran batré: 522 * 240 * 218mm

Sertifikasi: CE / ISO

Jumlah modél: 6-CNJ-200

Tempat Asal: Jiangsu, Cina

Beurat: 56KG


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Garansi: 3 taun, 2 taun
Aplikasi: Perkakas Rumah Tangga, Sistem Daya Listrik, Sistem Panyimpenan Énergi Surya, Pasokan Daya Teu Ngaganggu, Batré
Ukuran batré: 522 * 240 * 218mm
Ngaran Brand: LANYU atanapi OEM
Sertifikasi: CE / ISO
Jumlah modél: 6-CNJ-200
Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Beurat: 56KG

tegangan: 12v Batré Deep Cycle
Jenis batré: Batre Asam Timah
Kamampuh: 200AH
Kahirupan desain: 5-8 Taun
Warna: Diperlukeun
Fitur: Batré Deep Cycle 12V
Model: Batré Inverter 12v 200ah
Pangiriman: Laut

Panjelasan Produk

Pangropéa siklus jero batré gél bébas. Produk kami tiasa dianggo dina UPS, lampu jalan surya, sistem tatasurya.

202

Bagan struktur produk

1
201

data téhnologi

tegangan dipeunteun

Kapasitas
(10 jam, 1.80V/Sél)

Beurat

Max
arus ngurangan

Max
ngecas ayeuna

Ngurangan diri
(25 ℃)

Disarankeun
Ngagunakeun
suhu

Bahan Panutup

12V

200Ah

55,5 Kg

30 Abdi10A (3 mnt)

≤0.2510

≤3% / bulan

15 ℃ ~ 25 ℃

BAGIAN

Ngagunakeun suhu

Ngecas Tegangan
(25 ℃)

Mode ngecas (25 ℃)

Siklus hirup

Kapasitas
Dipangaruhan ku
Suhu

Ngaluarkeun: -45 ℃ ~ 50 ℃

muatan ngambang:

Ngambang muatan: 2.275±0.025V / sél

100% DOD 572 kali

105% @ 40 ℃

Muatan: -20 ℃ ~ 45 ℃

13.5V-13.8V

Parameter suhu: ± 3mV/Sél ℃

50% DOD 1422 kali

80% @ 0 ℃

Panyimpenan: -30 ℃ ~ 40 ℃

muatan equalizing:

Daur muatan: 2.45±0.05V/Sél

30% DOD 2218 kali

58% @ -20 ℃

 

14.1V-14.4V

Koéfisién Santunan Suhu
± 5mV/Sél ℃

   

waktos ngurangan béda dina tegangan terminal béda, waktos ngurangan (Amps, 25)

Terminasi
Voltaseu
(V/Sél)

1H

3H

5H

10H

20H

50H

100H

120H

240H

1.7

106.2

48.28

32.27

20.81

10.75

4.52

2.45

2.17

1.15

1.75

104.08

47.79

31.69

20.52

10.5

4.35

2.29

2.03

1.07

1.8

102

47.33

31.2

20

10.25

4.2

2.2

1.89

1.01

1.85

97.92

47.07

30.6

19.17

9.75

4.03

2.05

1.77

0.92

1.9

94.01

46.65

30.15

18.77

9.58

3.91

1.99

1.69

0.87

1.95

89.88

45.72

29.52

17.73

8.92

3.63

1.88

1.61

0.83

Koéfisién ngaleupaskeun arus konstan (25 ℃, A)

Fitur

Batré "lanyu", Mainte-nance gratis sareng gampang dianggo, panalungtikan sareng pamekaran téknologi canggih kontemporer
tina accu-kinerja tinggi anyar, Ieu bisa loba dipaké dina tanaga surya, tanaga angin, sistem telekomunikasi, sistem offff-grid, UPS sarta fifields lianna.Kahirupan dirancang pikeun batréna bisa jadi dalapan taun nepi ka pamakéan flfloat.

Sertipikat

ISO9001 ISO14001 CE CGC TLC High jeung Téhnologi Anyar Sertifikasi Produk

704

ciri kinerja

CATETAN: Data di luhur mangrupikeun nilai rata-rata, sareng tiasa didapet dina siklus ngeusi batre.
Ieu sanés nilai minimum.Desain sél jeung batré / spésifikasi tunduk kana modifikasitanpa aya bewara.

11
12
13

FAQ

1).Jenis batré naon anu anjeun badé nyayogikeun?

Simkuring gaduh dua jenis batré vrla: batré AGM, batré siklus jero agm na gél battery.There loba batré model béda dieu, urang tiasa supply12v 100ah na 12v 150ah batré siklus jero malah batré 250ah, sarta batré litium, 12v 24Ah -130Ah.

2).Batré anjeun tiasa nyumponan sarat CE RoHS?

Batré kami kalayan sertipikat CE / RoHS.

3).Naha urang tiasa ngarobih warna dumasar kana aslina?

Sumuhun, warna nu bisa customer-dijieun nurutkeun sarat Anjeun.

4).Naha anjeun tiasa nyitak gambar atanapi logo kuring dina panutup batré?

Leres, OEM sayogi, urang tiasa nyitak gambar atanapi logo anjeun dina kasus batré, sareng anjeun tiasa nawiskeun logo anjeun.

5).Jenis jaminan anjeun masihan?

Produk batré urang tiasa dianggo langkung ti 3 taun.Pikeun batré siklus jero AGM waktos jaminan kami nyaéta 13 Bulan sareng waktos garansi batré GEL nyaéta 3years.If ngagaduhan masalah kualitas salami waktos garansi kami bakal ngarobih batré énggal pikeun anjeun.

Bungkusan & Pangiriman

Hiji karton warna, hiji Usuk Batré pangalusna pikeun tanaga surya 12v 200ah jero siklus rechargeable gél batré surya

Palabuhan: Shanghai

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1-100 > 100
Wétan.Waktos (dinten) 7 Pikeun dirundingkeun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami