435-455W P-tipe 72 modul satengah sél

Katerangan pondok:

Toléransi kakuatan positif 0 ~ + 3%

IEC61215(2016), IEC61730(2016)

ISO9001: 2015: Sistem Manajemén Kualitas

ISO14001:2015: Sistem Manajemén Lingkungan

ISO45001: 2018: Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Multi Busbar Téhnologi
Trapping lampu hadé tur kempelan ayeuna pikeun ngaronjatkeun kaluaran kakuatan modul jeung reliabilitas.

Ngurangan Hot Spot Loss
Desain listrik anu dioptimalkeun sareng arus operasi anu langkung handap pikeun ngirangan leungitna titik panas sareng koefisien suhu anu langkung saé.

Résistansi PID
Ngajamin kinerja Anti-PID anu saé liwat prosés produksi masal anu dioptimalkeun sareng kontrol bahan.

Daya Tahan Ngalawan Kaayaan Lingkungan Ekstrim
Halimun uyah anu luhur sareng résistansi amonia.

Ningkatkeun Beban Mékanis
Certified pikeun tahan: beban angin (2400 Pascal) jeung beban salju (5400 Pascal).

Sertipikat

捕获

JAMINAN KINERJA LINEAR

捕获

Garansi Produk 12 Taun

25 Taun Garansi Daya Linier

0,55% Degradasi Taunan Leuwih 25 taun

Gambar rékayasa

1

Performance listrik & gumantungna Suhu

2

Spésifikasi Produk

Konfigurasi bungkusan
(Dua palet = Hiji tumpukan)
31pcs / palet, 62pcs / tumpukan, 682pcs / 40'HQ Wadahna
Ciri mékanis
Tipe sél Mono PER 166 × 166mm
Jumlah sél 144 (6×24)
Diménsi 2096×1039×35mm (82,52×40,91×1,38 inci)
Beurat 25,1 kg (55,34 lbs)
Kaca hareup 3.2mm, Lapisan Anti Pantulan,
Transmisi Tinggi, Beusi Rendah, Kaca Tempered
Pigura Anodized Aluminium Galunggung
Kotak simpang IP68 Dipeunteun
Kabel Kaluaran TUV 1 × 4.0mm2
(+): 290mm , (-): 145mm atanapi Panjangna ngaropéa
SPESIFIKASI
Tipe Modul ALM435M-72HLM
ALM435M-72HLM-V
ALM440M-72HLM
ALM440M-72HLM-V
ALM445M-72HLM
ALM445M-72HLM-V
ALM450M-72HLM
ALM450M-72HLM-V
ALM455M-72HLM
ALM455M-72HLM-V
  STC PEUTING STC PEUTING STC PEUTING STC PEUTING STC PEUTING
Daya Maksimum (Pmax) 435Wp 324Wp 440Wp 327 Wp 445Wp 331 Wp 450Wp 335Wp 455Wp 339Wp
Tegangan Daya Maksimum (Vmp) 40.77V 37.76V 40.97V 37.89V 41.17V 38.10V 41.37V 38.31V 41.56V 38.47V
Arus Daya Maksimum (Imp) 10.67A 8.57A 10.74A 8.64A 10.81A 8.69A 10.88A 8.74A 10.95A 8.80A
Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc) 48.67V 45.84V 48.87V 46.03V 49.07V 46.22V 49.27V 46.41V 49.46V 46.59V
Arus sirkuit pondok (Isc) 11.32A 9.14A 11.39A 9.20A 11.46A 9.26A 11.53A 9.31A 11.60A 9.37A
Éfisiensi Modul STC (%) 19,97% 20,20% 20,43% 20,66% 20,89%
Suhu Operasi (℃) 40 ℃ ~ + 85 ℃
Tegangan Sistim maksimum 1000/1500VDC (IEC)
Maksimum Series sekering Peunteun 20A
Daya Toleransi 0~+3%
Koéfisién Suhu Pmax -0,35%/℃
Koéfisién Suhu Voc -0,28%/℃
Koéfisién Suhu Isc 0,048%/℃
Suhu Sél Operasi Nominal (NOCT) 45±2 ℃

Lingkungan

STC: Irradiance 1000W/m2 AM=1.5 Suhu Sél 25°C AM=1.5
NOCT: Irradiance 800W/m2 Suhu Ambient 20°C AM=1,5 Laju Angin 1m/s


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami