530-550W P-tipe 72 modul satengah sél

Katerangan pondok:

Toléransi kakuatan positif 0 ~ + 3%

IEC61215(2016), IEC61730(2016)

ISO9001: 2015: Sistem Manajemén Kualitas

ISO14001:2015: Sistem Manajemén Lingkungan

ISO45001: 2018: Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Multi Busbar Téhnologi
Trapping lampu hadé tur kempelan ayeuna pikeun ngaronjatkeun kaluaran kakuatan modul jeung reliabilitas.

Ngurangan Hot Spot Loss
Desain listrik anu dioptimalkeun sareng arus operasi anu langkung handap pikeun ngirangan leungitna titik panas sareng koefisien suhu anu langkung saé.

Ngahasilkeun Daya Kahirupan-waktos langkung panjang
0,55% degradasi kakuatan taunan sarta 25 taun jaminan kakuatan linier.

Daya Tahan Ngalawan Kaayaan Lingkungan Ekstrim
Halimun uyah anu luhur sareng résistansi amonia.

Ningkatkeun Beban Mékanis
Certified pikeun tahan: beban angin (2400 Pascal) jeung beban salju (5400 Pascal).

Sertipikat

捕获

JAMINAN KINERJA LINEAR

捕获

Garansi Produk 12 Taun

25 Taun Garansi Daya Linier

0,55% Degradasi Taunan Leuwih 25 taun

Gambar rékayasa

1

Performance listrik & gumantungna Suhu

2

Spésifikasi Produk

Konfigurasi bungkusan
(Dua palet = Hiji tumpukan)
31pcs / palet, 62pcs / tumpukan, 620pcs / 40'HQ Wadahna
Ciri mékanis
Tipe sél tipe P Mono-kristalin
Jumlah sél 144 (6×24)
Diménsi 2274×1134×35mm (89,53×44,65×1,38 inci)
Beurat 28,9 kg (63,7 lbs)
Kaca hareup 3.2mm, Lapisan Anti Pantulan,
Transmisi Tinggi, Beusi Rendah, Kaca Tempered
Pigura Anodized Aluminium Galunggung
Kotak simpang IP68 Dipeunteun
Kabel Kaluaran TUV 1 × 4.0mm2
(+): 290mm , (-): 145mm atanapi Panjangna ngaropéa
SPESIFIKASI
Tipe Modul

ALM530M-72HL4
ALM530M-72HL4-V

ALM535M-72HL4
ALM535M-72HL4-V

ALM540M-72HL4
ALM540M-72HL4-V

ALM545M-72HL4
ALM545M-72HL4-V

ALM550M-72HL4
ALM550M-72HL4-V

 

STC

PEUTING

STC

PEUTING

STC

PEUTING

STC

PEUTING

STC

PEUTING

Daya Maksimum (Pmax)

530Wp

394Wp

535Wp

398Wp

540Wp

402Wp

545Wp

405Wp

550Wp

409 Wp

Tegangan Daya Maksimum (Vmp)

40,56V

37.84V

40.63V

37.91V

40.70V

38.08V

40,80V

38.25V

40.90V

38.42V

Arus Daya Maksimum (Imp)

13.07A

10.42A

13.17A

10.50A

13.27A

10.55A

13.36A

10.60A

13.45A

10.65A

Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc)

49.26V

46,50V

49.34V

46.57V

49.42V

46.65V

49.52V

46.74V

49.62V

46.84V

Arus sirkuit pondok (Isc)

13.71A

11.07A

13.79A

11.14A

13.85A

11.19A

13.94A

11.26A

14.03A

11.33A

Éfisiensi Modul STC (%)

20,55%

20,75%

20,94%

21,13%

21,33%

Suhu Operasi (℃)

40 ℃ ~ + 85 ℃

Tegangan Sistim maksimum

1000/1500VDC (IEC)

Maksimum Series sekering Peunteun

25A

Daya Toleransi

0~+3%

Koéfisién Suhu Pmax

-0,35%/℃

Koéfisién Suhu Voc

-0,28%/℃

Koéfisién Suhu Isc

0,048%/℃

Suhu Sél Operasi Nominal (NOCT)

45±2 ℃

Lingkungan

STC: Irradiance 1000W/m2 AM=1.5 Suhu Sél 25°C AM=1.5
NOCT: Irradiance 800W/m2 Suhu Ambient 20°C AM=1,5 Laju Angin 1m/s


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami