525-545W P-TYPE 72 MODUL BIFASIAL SAMPAT Sél sareng KACA DUAL

Katerangan pondok:

Toléransi kakuatan positif 0 ~ + 3%

IEC61215(2016), IEC61730(2016)

ISO9001: 2015: Sistem Manajemén Kualitas

ISO14001:2015: Sistem Manajemén Lingkungan

ISO45001: 2018: Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Mikrobiologi


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Multi Busbar Téhnologi
Trapping lampu hadé tur kempelan ayeuna pikeun ngaronjatkeun kaluaran kakuatan modul jeung reliabilitas.

Résistansi PID
Ngajamin kinerja Anti-PID anu saé liwat prosés produksi masal anu dioptimalkeun sareng kontrol bahan.

Kaluaran Daya Luhur
kakuatan modul naek 5-25% umumna, bringing nyata handap LCOE jeung IRR luhur.

Ngahasilkeun Daya Kahirupan-waktos langkung panjang
0,45% degradasi kakuatan taunan sarta 30 taun jaminan kakuatan linier.

Ningkatkeun Beban Mékanis
Certified pikeun tahan: beban angin (2400 Pascal) jeung beban salju (5400 Pascal).

Sertipikat

捕获

JAMINAN KINERJA LINEAR

捕获

Garansi Produk 12 Taun

25 Taun Garansi Daya Linier

0,55% Degradasi Taunan Leuwih 25 taun

Gambar rékayasa

1

Performance listrik & gumantungna Suhu

2

Spésifikasi Produk

Konfigurasi bungkusan
(Dua palet = Hiji tumpukan)
35pcs / palet, 70pcs / tumpukan, 630pcs / 40'HQ Wadahna
Ciri mékanis
Tipe sél tipe P Mono-kristalin
Jumlah sél 144 (6×24)
Diménsi 2274×1134×30mm (89,53×44,65×1,18 inci)
Beurat 34,3 kg (75,6 lbs)
Kaca hareup 2.0mm, Palapis Anti Pantulan
Balik Kaca 2.0mm, Palapis Anti Pantulan
Pigura Anodized Aluminium Galunggung
Kotak simpang IP68 Dipeunteun
Kabel Kaluaran TUV 1 × 4.0mm2
(+): 290mm , (-): 145mm atanapi Panjangna ngaropéa
SPESIFIKASI            
Tipe Modul

ALM525M-72HL4-BDVP

ALM530M-72HL4-BDVP

ALM535M-72HL4-BDVP

ALM540M-72HL4-BDVP

ALM545M-72HL4-BDVP

 

STC

PEUTING

STC

PEUTING

STC

PEUTING

STC

PEUTING

STC

PEUTING

Daya Maksimum (Pmax)

525Wp

391Wp

530Wp

394Wp

535Wp

398Wp

540Wp

402Wp

545Wp

405Wp

Tegangan Daya Maksimum (Vmp)

40,80V

37.81V

40.87V

37.88V

40.94V

37.94V

41.13V

38.08V

41.32V

38.25V

Arus Daya Maksimum (Imp)

12.87A

10.33A

12.97A

10.41A

13.07A

10.49A

13.13A

10.55A

13.19A

10.60A

Tegangan Sirkuit Terbuka (Voc)

49.42V

46.65V

49.48V

46.70V

49.54V

46.76V

49.73V

46.94V

49.92V

47.12V

Arus sirkuit pondok (Isc)

13.63A

11.01A

13.73A

11.09A

13.83A

11.17A

13.89A

11.22A

13.95A

11.27A

Éfisiensi Modul STC (%)

20,36%

20,55%

20,75%

20,94%

21,13%

Suhu Operasi (℃)

40 ℃ ~ + 85 ℃

Tegangan Sistim maksimum

1500VDC (IEC)

Maksimum Series sekering Peunteun

30A

Daya Toleransi

0~+3%

Koéfisién Suhu Pmax

-0,35%/℃

Koéfisién Suhu Voc

-0,28%/℃

Koéfisién Suhu Isc

0,048%/℃

Suhu Sél Operasi Nominal (NOCT)

45±2 ℃

Rujuk.Faktor bifacial

70±5%

 

BIFACIAL OUTPUT-REARSIDE kakuatan gain

5%

Daya Maksimum (Pmax)
Éfisiensi Modul STC (%)
551Wp 21,38% 557Wp 21,58% 562Wp 21,78% 567Wp 21,99% 572Wp 22,19%

15%

Daya Maksimum (Pmax)
Éfisiensi Modul STC (%)
604Wp 23,41% 610Wp 23,64% 615Wp 23,86% 621Wp 24,08% 623Wp 24,30%

25%

Daya Maksimum (Pmax)
Éfisiensi Modul STC (%)
656Wp 25,45% 663Wp 25,69% 669Wp 25,93% 675Wp 26,18% 681Wp 26,42%

 

Lingkungan

STC: Irradiance 1000W/m2 AM=1.5 Suhu Sél 25°C AM=1.5
NOCT: Irradiance 800W/m2 Suhu Ambient 20°C AM=1,5 Laju Angin 1m/s


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami