HARGA GROSIR PANEL SURYA LIPAT NGEBANAN DOMPET TAS PANEL SURYA PIKEUN HP

Katerangan pondok:

Ngagunakeun téhnologi bungkusan pilem E, éta boga transmitansi cahaya alus sarta lalawanan cuaca, sarta teu gampang pikeun nahan adsorbents.Hal ieu ngajadikeun produk efisien, lampu, waterproof, dustproof jeung awét.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

E Series -E-USB carjer

Ngagunakeun téhnologi bungkusan pilem E, éta boga transmitansi cahaya alus sarta lalawanan cuaca, sarta teu gampang pikeun nahan adsorbents.Hal ieu ngajadikeun produk efisien, lampu, waterproof, dustproof jeung awét.Fungsi kaluaran stabil USB na tiasa dianggo pikeun telepon sélulér, catu daya sélulér, sareng kaméra, GPS sareng alat-alat sanésna nyayogikeun catu daya anu stabil, anu cocog pisan pikeun kagiatan luar.

4

Rincian produk

E- USB carjer

Modél

FSC-E1-050050-1 FSS-E1-050050 FSC-E2-050100-1 FSS-E2-050100 FSC-E3-050150 FSC-E3-050200-2
Pmax |W 5 5 10 10 15 20

Isc |A

0.95 0.96 2.0 1.93 2.9 3.9
Voc | V 6.3 6.6 6.3 6.6 6.3 6.3
Efisiensi 19,50% 20,80% 19,50% 20,80% 19,50% 19,50%
Ngalegaan Ukuran (mm) 255 × 155 253 × 159 325 × 252 330 × 259 495 × 252 876 × 265
Ukuran dilipat (mm) / / 267 × 180 254 × 152 267 × 180 292 × 265
beurat (kg) 0,16±3% 0,17±3% 0,3±3% 0,35±3% 0,45±3% 0,6±3%
Tipe Sél (Tipe Sél) Silikon monocrystalline N-IBC mono Silikon monocrystalline N-IBC mono Silikon monocrystalline Silikon monocrystalline

Kaluaran

USB USB

Asesoris

4

KILAT, MICRO USB, TIPE-C

5

2 × Carabiner

6

1 × kakuatan bank


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami