KUALITAS SURYA LED lampu jalan

Katerangan pondok:

Daya LED: 20W-60W

Jangkungna kutub: 5m~9m

Éfisiensi Luminous: > 130 lm/w

Skenario aplikasi: Jalan Kota, Jalan, Jalan Raya, Daérah Umum, Distrik komérsial, Tempat Parkir, Taman, Kampus.


Rincian produk

Tag produk

Lampu Jalan LED

1
Daya LED 20W~60W
Tegangan Input DC24V
Bahan Fixture ADC12 aluminium paeh-tuang
Merek Chip Philips Bridgelux
Jenis chip 3030 chip
Distribusi luminasi Bentuk jangjang kalong
Éfisiensi Luminaire > 130lm / W
Suhu Warna 3000~6000k
GORONG ≥ Ra70
Umur hirup LED > 50000h
Kelas IP IP67
Suhu Gawé -40"C~+50"C
Kalembaban Gawé 10%-90%

 

Panel surya

2
Tipe Modul Polycrystalline / Mono kristalin
Daya rentang 50W~290W
Daya Toleransi ± 3%
Sel surya Polycrystalline atanapi Monocrystalline 156 * 156mm
Éféktivitas sél 17,3%~19,1%
efisiensi modul 15,5%~16,8%
Suhu operasi -40 ℃ ~ 85 ℃
Jenis panyambungna MC4 (Pilihan)
Suhu sél operasi nominal 45±5 ℃
Saumur hirup Leuwih ti 25 taun

Alat Batré Litium (kalayan PWM controller sareng kotak batré terpadu)

3
Tipe Batré Litium
Tegangan Operasi 12V
Kapasitas dipeunteun 24AH~80AH
Suhu gawé batré discharging -5 ℃ ~ 60 ℃
Suhu gawé ngecas batré 0 ℃ ~ 65 ℃
Suhu kerja neundeun batré -5 ℃ ~ 55 ℃
Kalembaban gawé Teu leuwih ti 85% RH
Bahan Panutup profil aluminium
Layar tampilan layar LCD
Warna alat Pérak jeung hideung
Tipe Controller PWM atanapi MPPT
Peunteun Ayeuna 10A
Mode panyalindungan Overcharge, over-discharge sareng overload panyalindungan, kitu ogé sirkuit pondok sareng panyalindungan sambungan sabalikna
Efisiensi Controller > 95%
Saumur hirup 5~7 taun

 

Tiang Lampu

4
Bahan Q235 Baja
Tipe Octagonal atanapi Conical
Jangkungna 3~12M
Galvanizing Hot dip galvanis (rata-rata 100 micron)
Palapis bubuk Warna palapis bubuk ngaropéa
Résistansi Angin Dirancang kalayan laju angin nangtung 160km/jam
Jangka waktu hirup > 20 taun

Panel Surya Bracket

5
Bahan Q235 Baja
Tipe tipe pisah pikeun panel surya sarua atawa leuwih leutik batan 200W;
Tipe dilas pikeun panel surya leuwih badag batan 200W
Sudut kurung Dirancang dumasar kana lintang lokasi pamasangan;
Bracket anu gelarna tiasa diatur tiasa ditawarkeun ku SOKOYO ogé
Bolts jeung Kacang Bahan Beusi sténless
Galvanizing Hot dip galvanis (rata-rata 100 micron)
Palapis bubuk Warna palapis bubuk ngaropéa
Jangka waktu hirup > 20 taun

Jangkar Bolt

6
Bahan Q235 Baja
Bolts jeung Kacang Bahan Beusi sténless
Galvanizing Cold dip galvanized prosés (opsional)
Fitur Detachable, mantuan pikeun ngahemat spasi angkutan jeung ongkos

Panel surya

6
5

Batré Litium / Controller

8
7

Catetan Instalasi

9

Éfék Tampilan

10

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami