12V 100ah Deepcycle Lead asam atanapi gél rechargeable gudang solar batré

Katerangan pondok:

Aplikasi: Perkakas Imah, Sistem Daya Listrik, Sistem Panyimpenan Énergi Surya, Pasokan Daya Uninterruptible, UPS, komunikasi, sistem kakuatan listrik, jsb

Ukuran batré: 405 * 173 * 231mm

Sertifikasi: CE

Jumlah modél: 12V100AH

Tempat Asal: Jiangsu, Cina

Beurat: 30 kg


Rincian produk

Tag produk

Rincian gancang

Garansi: 3 taun, 3 taun
Aplikasi: Perkakas Imah, Sistem Daya Listrik, Sistem Panyimpenan Énergi Surya, Pasokan Daya Uninterruptible, UPS, komunikasi, sistem kakuatan listrik, jsb
Ukuran batré: 405 * 173 * 231mm
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: 12V100AH
Tempat Asal: Jiangsu, Cina

Beurat: 30 kg
Kapasitas: 100ah batré panel surya
Warna: kulawu
OEM / ODM Service: sadia
kecap konci: batré gudang
Terminal: Tambaga
umur panjang: Floating lifespan 6 ~ 10 taun
Tipe: Batré Asam Timbal
tegangan: 12v

Panjelasan Produk

Pangropéa siklus jero batré gél bébas. Produk kami tiasa dianggo dina UPS, lampu jalan surya, sistem tatasurya.

101

Bagan struktur produk

2
750x350px

data téhnologi

tegangan dipeunteun

Kapasitas
(10 jam, 1.80V/Sél)

Beurat

Max
arus ngurangan

Max
ngecas ayeuna

Ngurangan diri
(25 ℃)

Disarankeun
Ngagunakeun
suhu

Bahan Panutup

12V

100Ah

30 Kg

30 Abdi10A (3 mnt)

≤0.2510

≤3% / bulan

15 ℃ ~ 25 ℃

BAGIAN

Ngagunakeun suhu

Ngecas Tegangan
(25 ℃)

Mode ngecas (25 ℃)

Siklus hirup

Kapasitas
Dipangaruhan ku
Suhu

Ngaluarkeun: -45 ℃ ~ 50 ℃

muatan ngambang:

Ngambang muatan: 2.275±0.025V / sél

100% DOD 490 kali

105% @ 40 ℃

Muatan: -20 ℃ ~ 45 ℃

13.5V-13.8V

Parameter suhu: ± 3mV/Sél ℃

50% DOD 1250 kali

80% @ 0 ℃

Panyimpenan: -30 ℃ ~ 40 ℃

muatan equalizing:

Daur muatan: 2.45±0.05V/Sél

30% DOD 2150 kali

58% @ -20 ℃

 

14.1V-14.4V

Koéfisién Santunan Suhu
± 5mV/Sél ℃

   

waktos ngurangan béda dina tegangan terminal béda, waktos ngurangan (Amps, 25)

Terminasi
Voltaseu
(V/Sél)

1H

3H

5H

10H

20H

50H

100H

120H

240H

1.7

55.22

25.11

16.78

10.82

5.59

2.35

1.28

1.13

0.6

1.75

54.12

24.85

16.48

10.67

5.46

2.26

1.19

1.05

0.55

1.8

53.04

24.61

16.22

10.4

5.33

2.18

1.14

0.98

0.53

1.85

50.92

24.47

15.91

9.97

5.07

2.09

1.07

0.92

0.48

1.9

48.89

24.26

15.68

9.76

4.98

2.03

1.03

0.88

0.45

1.95

46.74

23.77

15.35

9.22

4.64

1.89

0.98

0.84

0.43

Koéfisién ngaleupaskeun arus konstan (25 ℃,A)

Nilai Inti

Jujur
Pausahaan salawasna taat kana prinsip jalma-berorientasi, operasi jujur, kualitas kahiji, sarta kapuasan customer.
Kauntungan kompetitif perusahaan kami nyaéta sumanget sapertos kitu, urang nyandak unggal léngkah kalayan sikap anu teguh.

Inovasi
Inovasi mangrupikeun hakekat budaya tim kami.
Inovasi mawa pangwangunan, mawa kakuatan,
Sagalana asalna tina inovasi.
Karyawan urang berinovasi dina konsép, mékanisme, téknologi sareng manajemén.
Perusahaan kami salawasna aktip pikeun adaptasi kana parobahan strategi sareng lingkungan sareng nyiapkeun kasempetan anu muncul.

Tanggung jawab
Tanggung jawab méré katekunan.
Tim kami boga rasa kuat tanggung jawab jeung misi ka konsumén jeung masarakat.
Kakuatan tanggung jawab ieu teu katingali, tapi tiasa dirasakeun.
Geus jadi kakuatan pendorong ngembangkeun parusahaan urang.

Gawé babarengan
Kerjasama mangrupikeun sumber pangwangunan, sareng nyiptakeun kaayaan win-win babarengan dianggap salaku tujuan penting pikeun pangwangunan perusahaan.Ngaliwatan gawé babarengan éféktif dina iman alus, urang narékahan pikeun ngahijikeun sumberdaya sarta silih pelengkap ambéh profésional bisa masihan pinuh muter kana kaahlian maranéhna.

Misi
Optimalkeun portopolio énergi sareng tanggung jawab pikeun ngajantenkeun masa depan anu sustainable.

Visi
Nyadiakeun solusi hiji-eureun pikeun énergi bersih.

Fitur

Batré "lanyu", Mainte-nance gratis sareng gampang dianggo, panalungtikan sareng pamekaran téknologi canggih kontemporer
tina accu-kinerja tinggi anyar, Ieu bisa loba dipaké dina tanaga surya, tanaga angin, sistem telekomunikasi, sistem offff-grid, UPS sarta fifields lianna.Kahirupan dirancang pikeun batréna bisa jadi dalapan taun nepi ka pamakéan flfloat.

Sertipikat

ISO9001 ISO14001 CE CGC TLC High jeung Téhnologi Anyar Sertifikasi Produk

704

ciri kinerja

CATETAN: Data di luhur mangrupikeun nilai rata-rata, sareng tiasa didapet dina siklus ngeusi batre.
Ieu sanés nilai minimum.Desain sél jeung batré / spésifikasi tunduk kana modifikasitanpa aya bewara.

11
4
13

Pasar Utama & Produk

Pasar Utama Total Panghasilan(%) Produk Utama
Pasar Doméstik 26,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Amérika Kalér 25,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Afrika 15,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Éropa Kulon 10,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Asia Tenggara 6,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Amérika Kidul 5,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Oséania 5,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Éropa kalér 3,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Asia Kidul 3,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya
Wétan Tengah 2,00% Batré gél surya, Batré Asam Timbal, Sistem Pareum-grid Solar, Batré Litium, Balancer Batré, Panel Surya

Bungkusan & Pangiriman

Kamampuhan suplai:1000 Box / Box per Poé

Standar ékspor karton packing atanapi ngadamel sakumaha pamundut cutomer urang batré panel surya pikeun More populér 12v 100ah pikeun panel surya agm batré gudang batré gél surya
Port: Shanghai atawa port Guangzhou

Waktos prosés:

Kuantitas (Satuan) 1-100 101-500 >500
Wétan.Waktos (dinten) 7 15 Pikeun dirundingkeun

Proyék

705

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami