Golf taman surya cahayana

Katerangan pondok:

Lampu taman surya golf nganggo gaya elegan sareng desain integrasi modular.

Tim desain industri profésional ngajadikeun panels surya, sumber lampu, Controllers, accu terpadu;Kalayan Philips Lumileds, chip sumber cahaya, kaluaran cahaya, efisiensi bercahaya, sareng umur jasa minuhan standar internasional.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Lampu taman surya golf nganggo gaya elegan sareng desain integrasi modular.Tim desain industri profésional ngajadikeun panels surya, sumber lampu, Controllers, accu terpadu;Kalayan Philips Lumileds, chip sumber cahaya, kaluaran cahaya, efisiensi bercahaya, sareng umur jasa minuhan standar internasional.Suhu warna bisa disaluyukeun nurutkeun parobahan musiman.Cahaya tiis sareng haneut tina 3000K - 6500k tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan cahaya di lingkungan anu béda.

Microwave induksi téhnologi radar calakan.induksi gelombang mikro bisa nyaluyukeun kacaangan lampu jeung gerakan obyék, leuwih hemat energi, humanized;Kakuatan pangaturan calakan: otomatis nangtoskeun cuaca jeung alesan rencana pangaturan ngurangan;

Desain calakan: embedded sistem kontrol mikro-komputer, kontrol calakan muatan na ngurangan, sababaraha modus gawe, sangkan sakabeh sistem ngajalankeun leuwih efisien sarta énergi-hemat;muatan calakan sarta manajemén ngurangan: muatan jeung ngurangan lemes jeung teuas panyalindungan dual jeung téhnologi kasaimbangan calakan, muatan siklus na ngurangan leuwih ti 2000 kali;Tiang lampu anu tiasa dicabut cocog pikeun instalasi sareng transportasi.

Komponén Golf Of Golf Solar Taman cahaya

NO

ITEM

QTY

PARAMETER UTAMA

Merk

1

Batré Litium

1 pasang

Modél spésifikasi:

kakuatan dipeunteun: 40AH

tegangan dipeunteun: 3.2VDC

HIRUP

2

Controller

1 pc

Modél spésifikasi: KZ32

HIRUP

3

Lampu

1 pc

Modél spésifikasi:

Bahan: profil aluminium + paeh-tuang aluminium

HIRUP

4

modul LED

1 pc

Modél spésifikasi:

tegangan dipeunteun: 6V

kakuatan dipeunteun: 10W

HIRUP

5

panel surya

1 pc

Modél spésifikasi:

Tegangan dipeunteun: 5v

kakuatan dipeunteun: 18W

HIRUP

Parameter Of Golf Solar Taman cahaya

Modél produk

KY-Y-HZ-001

 

Dipeunteun Powel

10W

 

Tegangan Sistim

DC3.2V

Batré Litium

146WH

Panel surya

panel Mono: 5V / 18W

 

Jenis sumber cahaya

LUMILIDS5050

 

Jinis distribusi cahaya

Lensa Batwing (150×75°)

Éfisiensi Luminaire

150LM

Suhu Warna

3000K / 4000K / 5700K / 6500K

 

GORONG

≥Ra70

 

Kelas IP

IP65

Kuring Grad

IK08

Suhu Gawé

10 ℃ ~ + 60 ℃

Produk Beurat

14,0 kg

Controller

KES60

Diaméter Gunung

Φ460 mm

Dimensi Lampu

612 × 480 x 390 mm

Ukuran Paket

695X545 × 475 mm

Nyarankeun Jangkungna

3m / 3,5m4m


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami