Surya Invert

  • MG 0.75-3KW SINGLE PHASE

    MG 0,75-3KW FASE TUNGGAL

    Inverters surya séri INVT iMars MG dikembangkeun pikeun padumukan.Leutik dina ukuran, lampu dina beurat, gampang pikeun masang jeung mertahankeun, sarta pisan ongkos-éféktif.

  • BG 40-70KW THREE PHASE

    BG 40-70KW tilu fase

    Inverter surya on-grid INVT iMars BG40-70kW ngarancang pikeun pangguna komérsial sareng pembangkit listrik taneuh anu disebarkeun.Ieu ngagabungkeun T canggih topology tilu-tingkat tur SVPWM (spasi vektor modulasi lebar pulsa).Cai mibanda kapadetan kakuatan tinggi, desain modular, instalasi basajan tur pamaliharaan, sarta kinerja ongkos tinggi.

  • BN 1-2KW OFF-GRID INVERTER

    BN 1-2KW OFF-GRID INVERTER

    Seri iMars BN photovoltaic fase tunggal off inverter net ngadopsi fungsi catu daya off-line tradisional digabungkeun sareng kontrol generasi tanaga surya, anu nyayogikeun solusi sistem anu fleksibel sareng aman pikeun catu daya anu teu kaganggu pikeun kulawarga sareng industri.

  • BD-MR 3-6KW HYBRID INVERTER

    BD-MR 3-6KW HIBRID INVERTER

    Inverter séri INVT iMars BD nyaéta generasi anyar produk panyimpen photovoltaicenergy dumasar kana ide anu calakan sareng gratis pangropéa, anu ngahijikeun seueur fungsi sapertos ngecas, neundeun énergi, fotovoltaik, sistem manajemén batré BMS sareng saterasna.Éta otomatis tiasa ngaidentipikasi modeu sambungan offgrid / grid sareng nyambung ka grid pinter pikeun ngahontal puncak beban sareng paménta lebak.

  • GROWATT SPH4000-10000TL3 BH

    GROWATT SPH4000-10000TL3 BH

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Growatt

    Jumlah modél: SPH 4000-10000TL3 BL-UP

    Tegangan Input: 160VDC ~ 1000VDC

    Tegangan kaluaran: 230/400VAC

    Kaluaran Ayeuna: Max 6.1A ~ 15.2A

    Frékuénsi Kaluaran: 50Hz, 60Hz / ± 5Hz

    Tipe Kaluaran: TRIPLE, Tilu Fase

    Ukuran: 505mm * 453mm * 198mm

    Tipe: DC/AC Inverter

  • SPH3000-6000

    SPH3000-6000

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Jumlah modél: Growatt SPH6000

    Tegangan Input: 120V-550V

    Tegangan kaluaran: 230V

    Kaluaran Ayeuna: 27A

    Frékuénsi Kaluaran: 50Hz/60Hz

    Tipe Kaluaran: TRIPLE

    Ukuran: 547 * 516 * 170 mm

    Tipe: DC/AC Inverter

    Beurat: 27 KG

  • MIN 2500-6000TL-X/XE/XH

    Mnt 2500-6000TL-X / Kandaraan / XH

    Tempat Asal: Shenzhen, Cina

    Ngaran Brand:GROWATT

    Jumlah modél: MIN 2500-6000TL-X inverter surya

    Tegangan Input: 360VAC

    Tegangan kaluaran: 230VDC

    Kaluaran Ayeuna: 13.6A

    Frékuénsi Kaluaran: 50/60 Hz

    Tipe Kaluaran: TRIPLE, Multiple

    Ukuran: 375 x 350 x 160 mm

    Tipe: Parabot Parobah DC/DC, Inverter DC/AC

  • MIC 750~3300TL-X

    MIC 750~3300TL-X

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand:GROWATT

    Jumlah modél: MIC 750-3300TL-X

    Tegangan Input: 50-550v

    Kaluaran tegangan: 230v

    Kaluaran Ayeuna: 3.6A

    Frékuénsi Kaluaran: 50Hz/60Hz

    Tipe Kaluaran: Tunggal

    Ukuran: 274/254/138 mm

    Tipe: Parabot Parobah DC/DC, Inverter DC/AC

  • GROWATT 3000-6000TL3-S

    GROWATT 3000-6000TL3-S

    Tempat Asal: Shenzhen, Cina

    Ngaran Brand:GROWATT

    Jumlah modél:GROWATT 6000TL3-S

    Tegangan Input: 620V

    Kaluaran tegangan: 230/400V

    Kaluaran Ayeuna: 5.1-10.2A

    Frékuénsi Kaluaran: 50Hz/60Hz

    Tipe Kaluaran: TRIPLE

    Ukuran: 480 * 448 * 200mm

    Tipe: DC/AC Inverter

  • SPF 3500-5000 ES

    SPF 3500-5000 ES

    Tempat Asal: Shenzhen, Cina

    Ngaran Brand: Growatt

    Jumlah modél: SPF 5000 ES

    Tegangan Input: 120VDC ~ 430VDC

    Tegangan kaluaran: 230 VAC

    Kaluaran Ayeuna: 80A

    Frékuénsi Kaluaran: 50Hz/60Hz

    Tipe Kaluaran: Tunggal

    Ukuran: 330 * 485 * 135mm

    Tipe: DC/AC Inverter

  • SPF 4000-12000T HVM SERIES

    SPF 4000-12000T HVM séri

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Growatt

    Jumlah modél: SPF 6000T DVM

    Tegangan Input: 184 ~ 272VAC (UPS);154 ~ 272VAC (APL)

    Tegangan kaluaran: 104-110-115-120/208-220-230-240VAC (opsional)

    Kaluaran Ayeuna: 80A ~ 120A

    Frékuénsi Kaluaran: 50/60Hz

    Tipe Kaluaran: DUAL

    Ukuran: 360/540/218 mm

    Tipe: DC/AC Inverter

  • Growatt SPI 3000-22000

    Growatt SPI 3000-22000

    Tempat Asal: Shenzhen, Cina

    Ngaran Brand:GROWATT

    Jumlah modél: SPI 3000-22000

    Tegangan Input: 900V

    Tegangan kaluaran: 500V-680V

    Kaluaran Ayeuna: 8A-45A

    Frékuénsi Kaluaran: 0-50 / 60Hz

    Tipe Kaluaran: Tunggal, DUAL

    Ukuran: 475 * 325 * 155mm

    Tipe: DC/AC Inverter

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2